Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz DeFranco #23976 üzenetére

    Kezdjük ott, hogy épp Te kötöttél belém (feleslegesen), de nem fogom ezt ragozni. A személyes kritikádat meg talán privátban lenne illendő leírni, nem hinném, hogy ez a topichoz tartozik. :U
    Egyébként ha valakivel vitatkozom, mert nekem más a véleményem, az nem kötekedés. Ha meg valaki képtelen a konstruktív vitára, az nyilván kötekedésnek veszi.

    "Microsoftéknál abból indulnak ki, hogy az egységsugarú user egyszerű mint a bot, ezért az a legegyszerűbb, ha letölt-frissít-újraindít helyette az operációs rendszer, mert akkor biztos, hogy feltelepülnek a szükséges frissítések."
    Ez könnyen lehet, hogy ebből indultak ki, de ez egy f@szság. :DDD Ezek szerint abból is kiindultak, hogy az "egységsugarú" júzer SOHA nem indítja újra a gépét?
    Egy operációs rendszer szerintem ne uralja a gépet helyettem, akkor se, ha egy ilyen jellegű beállítást elfelejtek megcsinálni. Amit Te leírtál, egy kissé túlzás, itt nem arról van szó, hogy az a megoldás, hogy mindenre kérdezzen rá (ahogy pl. a Vistában már idegesítően sok mindenre rákérdez, de persze ez is átállítható), de ha megnyitott dokumentumaid vannak, és elmész a géptől, akkor te örülsz neki, ha azt látod, hogy hoppá, mire visszajössz, cs×szheted az el nem mentett cuccaidat? Igenis kérdezzen rá, ha ÚJRAINDÍTÁSRÓL van szó.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák