Új hozzászólás Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    válasz Pochee #2758 üzenetére

    No, csak lassacskán. Rendet csapunk azon a gépen, ne félj.
    Steelmanus jól mondja, nézd meg a BIOS-ban, van-e APIC mode. Ez Enabled kellene, hogy legyen. Ha nincs APIC, vagy Disabled, akkor barkácsoljunk.

    Lám, megvan a bibi, az a fránya IRQ. Semmi baj, próbálkozzunk. Van három PCI buszod. A VGA mellettit felejtsd el, és akkor még van egy üres feltételezhetően. Dugd át az Audigy2-t a másikba, aztán győzzön az igazság.

    Ami meg az ismeretlen eszközt illeti, jobb klikk rajta, ''Illesztőprogram frissítése''. Az alaplap CD-je legyen a meghajtóban. Engedd meg szépen, telepítse önállóan. Kutatni fog, aztán vagy siker, vagy sem. Sikertelenség esetén távolítsd el az eszközt. Alaplap CD-je a meghajtóban, újraindítás. Behúz, megtalálja az eszközt, valószínűleg telepíti is a meghajtóját.

    Jó kis játék ez, legalábbis nekünk, kívülállóknak. Remélem, ezért nem sértődsz meg. ;)

    Szépen leírtad, mid van, de bejelentkezve találsz az oldal tetején olyan szót, hogy ''adataim'' (balról a harmadik). Kattints rá, és mindezt írd be a ''Számítógép konfig'' sorba. Bármi gonddal fordulsz másokhoz, sokkal könnyebb dolga lesz a segítőknek.

    Sok sikert.

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Új hozzászólás Aktív témák