Új hozzászólás Aktív témák

  • siti

    senior tag

    válasz DeFranco #28548 üzenetére

    Nálam ez a helyzet:
    Van vagy 300megás C:\WINDOWS\$NtUninstallKB923561$ és társai könyvtárak. halványlilagőzöm sincs mikor jöttek ide, de szaporodnak mint a nyulak. Gondolom ezek lesznek a windows updatek. (jogtiszta win, csak jár hozzá)

    A C:\WINDOWS\Installer 900mega, egyszer kitöröltem az összeset, de az egyikből linkelte a szemét az msn, office meg más fileok iconjait és szedhettem vissza kukából. A nagy részét viszont a sok 109Mb-os msp-ék teszik ki. Ez annyira rejtett könyvtár, hogy a windows intéző se mutatja, pedig kellene neki.

    Dobogós még a ServicePackFiles és SoftwareDistribution\Download könytárak 500-500 megával.

    A top nyerő persze a System32 1,17 giga, szerintem ezt letörlöm a p****ba, olyan hülyeségek vannak benne mint a reinstall backup...

    mit lehet letörölni? az lövésem sincs, de talán nálunk okosabbak megmondják. azért fura hogy van egy 600 megás telepítő, letölt ez a nyüves pár servicepackot, kap egy officet, adobe, javaruntime update és rögtön ott virit 5 giga a windows könyvtárban.
    meg persze hogy megtartja ez a nyüves 140megányi ie7-et, a 8-at megnézni se merem, bár most googlechrome fut nálam és az szívbaj nélkül összeszed 4-500megát pusztán háttérben futással, szóval én átallokáltam még 20gigát a C-nek és tőlem addig terjeszkedik amíg akar. sose fogom megérteni hogy miért tartja meg a chrome is az összes letöltött updatjét a bétás időkig visszamenőleg. tuti suttyomban én vagyok a google backup szervere.

    Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)

Új hozzászólás Aktív témák