Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    Adobe vackaival nektek nem gyűlik meg a bajotok? Korábban az adobeAIR, most meg az adobeARM okozott leállítási nehézségeket. Ezek a cuccok kérdés nélkül települnek, mikor frissít az acrobat reader, valamint beírják magukat az automatikusan induló progik közé is. Mikor ezek futnak, akkor a leállítás olyan 30-60 másodperc, a szokásos kb. 3 másodperc helyett.
    Nem egyedi jelenség ez, az adobeAIR hatását már több cégnél lévő XP-n is tapasztaltam.

    Remix:

    1 - csak azt állítsd be, ami neked kell. Az az office már elég régi, bár az utolsó normális felülettel rendelkező office. Én átmentem OpenOfficera, az ingyenes, kinézetben olyan mint a 2003-as, és egyszerű.

    2 - regedit tuning nem okoz érezhető sebesség növekedést, az csak urban legend. Inkább arra való, hogy kényelmesebbé, egyszerűbbé tegye az ember az életet XP-n. Itt mindent megtalálsz a témában: [link]

    3 - Ha értelmesen netezik az ember, akkor virker sem kell. Pl. elfelejtettem telepíteni a virkert, most 5 hónap után feltettem az ingyenes avastot, de csak az érzés miatt, hogy biztonságban vagyok. ;]
    Jah én avast párti vagyok, sosem fogta gépet...

    4 - kezdőknek hasznos, egyébként csak a rendszervinyón tartanám bekapcsolva, semmi szükség a többi vinyó monitorozására. Pl. rossz driver, stb. esetén néha megmenthet a telepítéstől a visszaállító.

    5 - jó, adblock, google preview kiegészítőkkel mindenképpen.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák