Új hozzászólás Aktív témák

  • eurolac

    senior tag

    válasz Steelmanus #32849 üzenetére

    Szia/sziasztok! Köszi, h foglalkoztok a problémámmal. A kérdésedre: a két gép router mögött van. Mivel teljesen más a konfigjuk más védelmekkel vannak ellátva. Főleg most már, mert próbálgattam, h nem e azok okozzák a gondot.
    A problémás erősebbik gépen az internetezés is zökkenőmentesen, szépen fut. Csak az említett letöltéskor fagynak ki a böngészők. Két tűzfalat és három vírusirtót variáltam emlékezetem szerint, és mindegyikkel ezt csinálja. Viszont bogarat ültettél a fülembe: olyan nem volt, hogy mindent leszedtem volna h védelmek nélkül próbáljam ki a letöltést, és utána próbálgatni a dolgokat. Értettem, mire gondolsz!! Még gondolkodom rajta, hogy kipróbáljam e, mert nem szeretem a védelmi progikat sokszor variálni. Régebben én is jártam úgy, hogy beragadtak a biztonsági központba és csak kínlódás van utána.....Majd mérlegelek, köszönöm. :R
    Azt azért megjegyzem, hogy én NOD-ot nem nagyon használtam, de ez a vas ezt szereti a legjobban.A fenti hibát leszámítva (amit más vírusirtóval is produkált) hibátlanul fut a gép, villámgyorsan áll fel, internetezés is gyors.

    [ Szerkesztve ]

    Eurolac

Új hozzászólás Aktív témák