Új hozzászólás Aktív témák

  • Vargnatt

    tag

    Véleményekre lennék kíváncsi: szerintetek mennyire biztonságos kizárólag az XP tűzfalára hagyatkozni? SP3 + minden biztonsági frissítés mellett kérdezem. Nyilván víruskergető kell (egyelőre AVG Freevel remekül megvagyok), de kell-e igazából 3rd party tűzfal, vagy elég a beépített?

    Korábban kísérletezgettem néhánnyal (ZoneAlarm, Comodo), és végül az Online Armornál állapodtam meg, amivel igazából meg is volnék elégedve, azon kívül, hogy nagyon lefogja a gépem (nem mai darab, ld. adatlapom).

    Induláskor Soluto progi szerint valami 43 mp-et hozzátesz a bootidőhöz, ráadásul játék és virtuális gép futtatás előtt mindig le kell kapcsolnom, visszakapcsoláskor meg folyton elindul a Safety Check Wizard, ami egyrészt sokáig molyol, másrészt restartot kér a végén, anélkül nem indul el újra. Múltkor húzósabb letöltési sebesség esetén (torrent) totál felzabálta a procit, szinte használhatatlan volt már mellette a gép.

    Amikor kikapcsolom az Online Armort, szinte fellélegzik az XP, szárnyra kap a gép, a net is villámgyors lesz, meg a programok se nyögnek annyira. Viszont olyankor nem érzem eléggé biztonságban a rendszert, ezért kérdezem, hogy vélekedtek erről?

    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. (Mohandas Gandhi)

Új hozzászólás Aktív témák