Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz psg5 #35208 üzenetére

    Hali!

    Hát akkor sakk-matt... :DDD Ha újra szeretnéd telepíteni az XP-t, akkor egy eredeti XP lemezt kérj kölcsön, telepítéskor meg megadod a kütyü alján lévő serialt és ennyi.
    Mielőtt ezt megtennéd, az eszközkezelőben szépen sorban nézd végig, hogy milyen hardvereszközök vannak telepítve illetve azok pontos típusát(VGA, LAN, WLAN, Kártyaolvasó, Hang stb stb)
    Erre a célra bevethetsz progikat is, amik segíthetnek a pontos azonosításban pl ezt [link])

    Legjobb tudomásom szerint az Albacomp laptopok nagy része Clevo, szóval esetleg a Clevo oldalán is találhatsz is drivereket, amiket össze tudsz hasonlítani, a mostani hardverkiépítéssel. De ha megvannak külön-külön az eszközkezelőben lévő hardverek típusai, akkor azok gyártóinak oldaláról is beszerezhető a driver...

    Fire.

    UI: A recovery partíció rejtett partíció, azt egy intézőben vagy Total Commanderben nem fogod látni. Ha itt nézted, akkor az hiba...Ezért kell a lemezkezelőt indítani. Ezt csak azért írtam, nehogy feleslegesen telepíts újra, amikor meg van recovery...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák