Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz Fire/SOUL/CD #37521 üzenetére

    Most kezdek megint kétségbe esni :S...

    A boot mindeféle fázisában nyomkodtam az F8-at, de nem reagál rá a PC... Régebben tudtam használni most nem jön be....

    Volt, hogy lenyomva tartottam az F8-t, volt, hogy egyszer megnyomtam, volt, hogy nyomkodtam, de semmi, a gépet kikapcsoltam, és újra próbálkoztam, kb. 3 -szor jártam így, negyedikre azonban fura dolog történt; kijelezte:

    ERROR
    0210: Stuck Key 42
    (Valami beragadt gomb? Lehet, hogy csak amiatt jelezte ki, mert az F8-at lenyomva is próbáltam tartani?)

    Na de innentől kezdve érthetetlen dolgot tapasztaltam, bár lehet, h nincs jelentosége, mindenesetre lassítja a boot -olást: az extended memory passed felirat előtt mindig azonnal ki szokta írni, hogy 383 MB -om van, MOSTANTÓL viszont elkezdi "pörgetve, növelve" számlálni, eltart kb. 20 másdopercig. Nem sérült valami??

    Lehet, hogy amikor ma frissitettem az Avast antivir -em programverzioját, beszivtam egy virust??

    Hátha ez is info számodra, hozzáteszem: F8-at lenyomni próbáltam minden fázisban: amikor megjelent az első karakteres sor a boot során (amikor teszteli, keresi a hardver elemeket), majd amikor a memóriát érzékeli (kiírja, oké), ekkor is probáltam lenyomni az F8-t , meg amikor az egeret is felismeri, és rögtön ezután a két vinyómat, volt ,hogy csak ekkor nyomtam F8-t. Volt olyan restart -om is ,amikor másodpercenként megnyomtam az F8-t.

    Egyik eset se hozta elő a menüt... :(

    Legvégül megnéztem, a BIOS bejön-e, azt gyakran behívom általában véve; és megint elindult a BIOS, szépen, a szokásos módon, és akkor jön elő az, F2-re, ha a vinyók meglétét érzékelve kijelzi azokat a boot.
    F8-ra viszont nem reagál, egyelőre....

    Mit tegyek? Gondolom, bejön valahogy a menü, F8-ra ... rosszul időzitem az F8 lenyomását?

Új hozzászólás Aktív témák