Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz Lastemperor #38374 üzenetére

    felmértem az igényemet. vásárlás előtt.
    több, mint 3 éve használom ezt az os telepítést. ez pár hónapos hdd to ssd ghost. (particióeltolás, stb. megvolt...) az adatmennyiség a hdd-n is régóta nagyjából statikus volt mondható.

    ha ez a hirtelen, helyfogyás nem lenne, akkor semmi bajom nem lenne. statikusan 10-10.5 gb szabad hely volt sokáig.
    pontosan tudom, milyen alaklmazásokat használok. több gépem van. ez egy célgép: htpc, 24/7, böngészés.
    a frissítéseket pl. betegesen elkerülöm, kivéve, ha szükséges. nem rakok fel minden vackot, csak azért mert új. kivéve vírusleírók persze....
    tv rec, letöltés, mind a hdd-re megy.
    a "c"-n statikus pogik és az adataimnak egy bizonyos, személyes része van, ami széntén nagyjából állandó.
    ezért nem értettem, hová tünt majd 3 giga, elég rövid idő alatt, úgy hogy semmit nem csináltam másképp. mint régóta. temp rendesen ürítve, (ráadásul az is átrakva ssd kímélés miatt a hdd-re.)
    ja. és nem egy pillanat alatt lett kisebb a szabad hely, hanem fokozatosan, kb. 2-3 hét alatt? de elég rövid idő alatt, és folyamatosan.

    nem tudtam, hgoy ez ilyen bonyoloult., azt hittem, hogy van még 2-3-4 olyan mappa, mint pl. ugye a temp, amit meg kell nézni, és kész. vagy a youtube-os stream-ek nézésekor is keetkezik valami becachelés.

    azt hittem, hogy jön 3 alapvető megnézni való, meg pár használható sablonötlet. ne tudtam, hogy ez ilyen bonyolult. de már nem is érdekel... :N

    :R

    és ha valami zabálja helyet, egy rossz beállítás miatt, akor nema nagyobb ssd vásárlásra való buzdítás a megoldás....
    mint amikor valami gond van, (pl vga driver), vannak páran, akik rögtöna win reinstallal lövödözenk, mint tuti megoldás. közben teljesen máshonnan fúj a szél.

    tanácsot jöttem kérni, nem kioktatni akartam senkit.... :B
    igaz, hogy mondtam, de akkor sem veszek nagyobb ssd-t...

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák