Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz darvak #43205 üzenetére

    Igen, de egyébként más gyakorlati dologban nem is jön elő a különbség a két fn fiók között. Csak ez a nyomtató driver dob egy hibaüzit amikor a winword-ben nyomtatót váltok és átklikkelek a HP-re a kioszeráról, na abban a pillanatban és persze nem is nyomtat utána a HP csak áll a listában a doksi, de csak a word-ben, az excel-ben például meg már nem, ezért gondoltam , hogy ez valami office kompatibilitási probléma és van rá valami hotfix. Valami az office97-tel van, azzal kell hogy legyen. Nem az SP3 miatt lett valami még amibe az office-nak írni kéne, de amikor a 97 kijött akkor még nem volt? Gondoltam az UAC-ra, de az többek mondták, hogy XP-re végül nem jött.

    Beépített fiókba bejelentkezve semmi gond és gyönyörűen megy a word-ben is a nyomtatóváltás és a nyomtatás is. Eddig X aktás. Egyszerűen nem értem.
    Újratettem az office-t, a nyomi driver-t, semmi nem segít csak ha beépített rendszergazda fn-ként indítom a word-öt és nem jövök rá mi a különbség a két fiók között. Rutinból rájöttem, hogy így megy, de azt nem tudom, hogy így miért megy. Lövésem sincs perpill. Valami jogosultság probléma.

Új hozzászólás Aktív témák