Új hozzászólás Aktív témák

  • InfiniteReality

    őstag

    válasz petir #43650 üzenetére

    Ha egy file hiányzik telepítésnél, annak oka van, amit el kell hárítani és utána újratenni a Windowst. Akkor is ha látszólag jó. A win telepítése egy eléggé bonyolult művelet (mármint belül, nem a next next finish gombok nyomogatására gondolok), kitudja milyen más hibát hordoz még ez így magában...

    A telepítésnél "nem olvasható" / hiányzó file hibát, az alábbi lehetőségek közül bármelyik (akár több is) okozhatja. Szépen végig kell rajta menni, vagy szakember / szerviz (s nem pistike 2 sörért) segítségét kérni:

    - Karcos, olvashatatlan, rosszul megírt CD lemez (nyilván ez otthoni körülmények között is megoldható, ha egy másik gépben is olvashatatlan a lemez, akkor újra kell irni nem teszkós lemezre, 108x sebességgel...)
    - Pistike Windows: tessék eredeti gyári érintetlen CD képet használni (MSDN változat) mindenféle mókolás nélkülit
    - Hibás optikai meghajtó a laptopban (egy másik kell belepróbálni, vagy külső USB-s meghajtóval próbálkozni).
    - Túlmelegedő gép (ki kell fújni kompresszorral / sűrített levegős spray-vel, ventilátorokat ellenőrizni, teszik-e a dolgukat)
    - Hibás / inkompatibilis memória (csere)
    - Hibás winchester (Hard Disk Sentinel programmal könnyedén ellenőrizhető, akár másik gépben is, USB külső keretbe dugva - ha gáz van a winchesterrel, ki fogja írni)
    - Egyéb hardverhiba (pl alaplap) - ezutóbbi elég valószínűtlen, ha a fentiek mindegyike ki lett zárva, lehet erre gondolni.

    [ Szerkesztve ]

    http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Új hozzászólás Aktív témák