Új hozzászólás Aktív témák

  • lbalog

    tag

    Helló mindenki!
    először is kellemes ünnepeket minden fórumozónak!
    másodszor, valaki világosítson már fel, mi a frász van a wlan net elérésemmel!!!
    - adott egy adsl modem, usb-n az asztali pcre tolja a netet: minden ok!
    - a modemhez egy Linksys wrt54gc wlan router van kötve és az meg egy hp nc6000 beépített wlanos laptoppot volna hivatott ellátni a nettel, ami kb. fél éve szépen műxik is DE!!
    - az utóbbi pár hétben hol tud a netre kapcsolódni a laptop, hol nem, ha felmegy akkor már nem szakad meg de 10ből 5x nem kapcsolódik a netre, viszont ha békénhagyom a gépet 10-20 percre, magától ''megjavul'' és már megy is a net????
    - xp prof sp2, jelenleg NOD32 hivatalos verzió mai frissítés, ashampoo tűzfal, volt egy lzx32.sys vírus vagy féreg a gépen /ami a microsoft activesync telepítés során mindig! kékhalálba vágta a gépet/ de nagynehezen ma leszedtem és mostmár teljesen vírus és féregmentes a gép :D ennek örömére mától egyáltalán nem tudok netezni :O pedig látszólag minden ok!
    - fel volt rakva a gépre egy rövid ideig a pccillin 2k5, ami feltelepíttetett velem kb. ezer xp javítást és azóta szarakodik a net ha jól emlékszem, már leszedtem a feltelepített javításokat de semmi változás /ez a pccillin kinyírta a desktop pcmet és azt újra is kellett telepítenem/
    - mielőt újra felrakom az xp-t :W , tud valaki valami használhatót mondani???

    --roger--

Új hozzászólás Aktív témák