Új hozzászólás Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    Sziasztok! Adott egy netvadász wifi antenna, amivel vezeték nélküli internetet használok. Az antenna a saját kábelén kívül még egy 12m-es Aktív USB kábellel van összekötve a géppel /win7 64-bit/ A kapcsolati jelerősség 2-3 csík, és a legtöbb esetben teljesen stabilan működik. De teljesen véletlenszerűen csomószor megállás nélkül eldobja, majd újra csatlakozik a hálózatra. És ezt akár 10-15 percen keresztül folyamatosan is képes csinálni megállás nélkül. másodpercenként fel-és le, fel és le... Aztán néha magához tér, és megint jó.. van, hogy az segít, hogy kihúzom és újra bedugom az USB-t. De van, amikor ez sem segít, egyszerűen nem képes a netre csatlakozni.Néha azt írja ki, hogy vezeték nélküli adapter nem található.
    Laptopra /Win XP/ kötve is ugyanezt produkálja a cucc.
    Érdekesség, hogy ha a 12m-es aktív USB kábelt kiiktatom a rendszerből, akkor tökéletesen hibátlanul üzemel az internetkapcsolat, szakadozásmentesen. Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy biztos a kábel a rossz, kicseréltem, de az új kábellel is ugyanezt a jelenséget produkálja.
    Tehát, ha az antennát a 12m-es USB-vel használom, akkor szakadozik, nem ismeri fel az antennát, ha viszont nem használom a hosszabbító kábelt, akkor hibátlan.
    Mi lehet a gond? Már teljesen tanácstalan vagyok. :(

    Esetleg van mód arra, hogy az antennával fogott jelet valami vezeték nélküli eszközzel továbbítsam a számítógép felé? Vagy más ötlet? :R

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák