Új hozzászólás Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    Sziasztok, ki tud nekem segíteni?

    Összehoztam egy irányított antennát /Netvadás 11dBi/ a TP-Link 1043ND routerrel, azzal a szándékkal, hogy egy távoli WIFI-t befogok, majd azt továbbosztom a routerrel lakáson belül 2-3 számítógépre és két Androidos telefonra /lehetőleg lejelszavazva a WIFI-t. Ez lenne a cél /a telefonok miatt/. Lehetőleg WIFI-s módban, de végszükség esetében megteszi a LAN-os UTP kábeles is.
    Látszólag szépen tudtam is csatlakozni bridge módban a távoli wifihez, azonban LAN-on is csak akkor tudtam kapcsolódni a routerhez, ha kikapcsoltam a DHCP-t, minekután már nem tudtam a router config menüjébe sem belépni többé /csak router reset után/, és a net is döglassú volt. Nem tudom hogyan, de telefonnal valahogy sikerült rácsatlakozni a router által továbbosztott wifire, de a laptopokkal sehogy nem sikerült.. vagyis sikerült, de IP-t nem osztott ki a laptopnak, vagyis csatlakozva voltam rá kiváló jelerősség mellett, csak éppen az égvilágon semmilyen oldalt nem tudtam megnyitni. Tehát wifi-n csatlakozott a routerre, de mégsem volt net.
    Itt van pár kép a lényeges részekről a router beállításokból. Ezek alapján valaki el tudna kalauzolni, hogy mit csinálok rosszul, mit kellene átállítani, hogy működjön az, amit elképzeltem? Miért nem oszt ki a router IP-t a laptopnak WIFI-n?
    :R :R :R

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák