Új hozzászólás Aktív témák

  • BeLucZ

    addikt

    Sziasztok!

    A problémám a következő lenne ( nagyon idegesítő gond ):

    van egy albérleti lakás, 2 szobás, upc 240-es net, modem és router lakótársam szobájában található ( bridge módban megoldva ), a 2 szoba között kb 5-6 méter távolság van egy folyosóval elválasztva + 3 vastag fal a két szoba közt. Van egy konnektoros jeltovábbítóm is mert nélküle kb nem is látja az usbs stickem a forráshálózatot.

    router: ASUS RT-AC51U Router

    repeater: tplink TL-WA855RE

    ellenoldal: tplink TL-WN722N

    tudom hogy egyik sem egy high-end cucc azért gondoltam mégis kérek tanácsot a problémámra.

    Amikor nincs itt lakótársam teljesen jól megy minden, a leginkább érintett probléma az online gaming:

    cs go, battlefield 1, starcraft 2 stb. ezekkel a játékokkal játszom , ha csak én használom wifin a rendszert akkor szinte laggmentes, ahogy hazajön elkezdi használni a netet, elég ha csak simán böngészik a neten, már elkezd laggolni a game.... lehet ezzel valamit kezdeni? qos-on van értelme buherálni vmit asus configban ?

    ha kell beruházok egy high end wifi garnitúrára, csak ha nem muszáj, nem vágnék ki 50-60 ezret az ablakon, egyébként asus párti vagyok, tehát ha nagyon muszáj akkor rt-n18u+ egy erős pci karira gondoltam szintén asusnál, illetve ha kell akkor egy jó asus jeltovábbítóra ( bár ezt ha egy mód van rá, klassz lenne kihagyni, mert eléggé megdobná az árat) a lényeg hogy stabil online játékot akarok, semmi magas ping, semmi lagg mert kifeszülök tőle. kábelezés nem megoldható sajnos, ezért muszáj lenne egy fullos wifi hálózat kiépítése

    ki mit ajánlana ? csatorna be lett lőve fix 11-re, minden szomszéd 6-ost meg 1-est használ a hatótávon belül.

    lehet az ac51-es router nyomoronc 1x1 mimo képessége lenne a gond ?

    mindenkinek megköszönöm a segítséget aki hozzászól a témához :R

Új hozzászólás Aktív témák