Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Intruder2k5 #45974 üzenetére

    Köszi neked is, az egyik kiválasztottamhoz tényleg van Linux driver, erre még így külön nem is kerestem rá, bár furcsállom, hogy bő 10 éves kernellel írják, de ez biztos valami tévedés lesz. Közben aztán olvastam, hogy lehet fordítani is csomagból, ha nagyon muszáj lesz, ehhez inkább haladó szint kéne, de meglátjuk.
    Soha nem gondoltam volna, hogy egy wifi stick ennyire bonyolultnak fog tűnni, lassan kezdenek azért leülepedni az infók, amiket tőletek kapok!

    Sajnos legalább 20 wifi jelet fog az androidos program, de érdekes, mert egy 5Ghz-s sem lát, így ha mégis azt kell alkalmaznom, akkor azzal tuti király lesz a vételem.

    Nagyon köszi neked is a segítséget, a linkelt olvasmányokat külön köszi! :R Kicsit most bemásztam azoknak a bőrébe, akik elhatározzák, hogy Linuxot tesznek fel a Win mellé. :D

    Van közelemben Edigital az Örsön (Bp), rendelek neten egy ilyet Tenda W311U+ 150Mbps és ha nem lesz jó, akkor 14 napon belül elállok, mivel nem megfelelő és akkor jön a következő: TP-LINK TL-WN822N

    Ha valami eredmény van úgyis jelzem nektek, előre is sorry! (addig se a Tg topikban galádkodok) ;)

    Lehet, hogy inkább ezt veszem először Amiko wifi stick WLN 870 5dB , mert az Edigital 2 munkanap múlva biztosítja csak a Tenda-t!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák