Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    Sziasztok!

    Remélem itt tudnak segíteni, mert én nem vagyok szaki. Van otthon netem, amit a ház közepén elhelyezett tp-link wifi router szór. A lakáson belül jó a jel, nem ez lesz a téma, mert nekem olyan gondom van, hogy 300 méterre van egy kis kertem ahol szeretném fogni ezt az otthoni internetet, a mobilon, tableten, áram nincs a telken tehát így kell kalkulálni, s sajnos nem teljes a rálátás, vannak házak, fák, de gondoltam nem lehetetlen.

    Az elképzelésem az volt, hogy veszek egy erős kültéri range extendert amit otthon kirakok a tetőre az antenna árbócra, s az majd jó messzire ellöki nekem az otthoni netet, hogy fogjam a 300m -re lévő telken.

    Na vettem ma egy Tp-link CPE210 eszközt [link] Erre ma ahogy próbálgatom a range extender funkcióját, arra jöttem rá, hogy itt valami nem stimmel, mert ez távolról vesz és közelre szór stratégiával dolgozik!:( S nekem meg pont fordítva kellene!! Hogy a közelben lévő wifit vegye és azt távolra juttassa el!
    Vagy valamit nem jól állítottam be rajta? Rengeteg állítási lehetőség van. Vagy nem jó eszközt vettem? Hogy lehet megoldani akkor(akár más eszközzel) a leírtakat, hogy közelből vegyen és azt távolra juttassa el elv menjen?

    Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák