Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    Köszönöm a többi hozzászólást is, megoldom majd az áramellátást.

    Most viszont így hogy felmerült az AP lehetőség, máris nem értek valamit.
    Tehát ha az A pontban ahol majd vezetékkel hozzákötöm az internetet adó routerem a tp-link kültéri cpe210 -es eszközhöz ami majd AP módban elkezdi a wifit lőni, arra rá lehet kapcsolódni közvetlen majd mobillal vagy táblagéppel, tehát erre az "Ap wifi jelre", vagy az nem ad internetet kapcsolódás után? Mert most a neten olvasgatva azt olvasom ha AP -t hozok létre arra a másik oldalon is AP -vel kell kapcsolódni, ami majd onnantól majd csak vezetékes kiszolgálást tesz lehetővé, ami nagyon nem jó nekem.
    S akkor olvasok itt WDS módról is meg Bridge.. de már fogalmam nincs mit kell csinálni akkor.

    A lényeg, hogy az A pontból ahol van az internet elkéne lőni a wifi jelet 300 méterrel odébb, de úgy hogy a B pontban egy repeater lesz beállítva, hogy az is wifin szórja ott tovább, azaz legyen minden vezeték nélküli.(Vezetékjkel max annyit tudok megoldani hogy az A pontban a routertől az AP-ig vezeték kell s ez ok).

    De a kérdés az, hogyha az A pontban létrehozom akkor ezt az AP módot, azt B pontban egy range extender tudja fogni ezt az Ap wifi jelet és az wifin tovább szórni a telken az internetet? Tehát semmi vezeték már.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák