Új hozzászólás Aktív témák

  • Aureal

    senior tag

    Köszi srácok a segítséget.
    A win gyorsindítás kikapcsolása úgy tűnik eleve is sokat segített, de a Mediatek oldaláról származó 2015-ös legutolsó driver még stabilabbnak tűnik a rendszer szemszögéből.
    Érthetetlen hogy a HP oldalán miért nem szerepel (bár a névváltás: Ralink - Mediatek is kavarhat itt, csak hogy jobban szívassák a népet).
    A mikrofos update catalog abban a formájában egy vicc, több száz találatot végignézni külön megnyitogatva, hogy mi mihez való lenne valójában - és nagyon sok az AMD platformra készült driver, Celeronhoz én nem is találkoztam ott semmivel.

    Közben a bluetoothal is szívtam. Ahhoz a nem működő driverek esetén is azt hazudja, nincs szükség frissítésre. :W Szerencsére egy pendriveomon találtam egy anno manuálisan a HP-től letöltött w7 bluetooth drivert és onnan "újra szól a 6 lövetű".
    Az érdekesség itt az, hogy sztem ugyanarra a wifi kártyára van a bluetooth is integrálva, de ahhoz már bénák voltak, hogy egyben írják meg (egy telepítőben) a két dologhoz a drivert, így azzal lehet külön is szívatni a népeket. A HP support assistant szoftvere meg nem működő, hiányos driverű hardvereknél is azt hazudja, hogy a rendszer naprakész, nincs szükség frissítésre. :C Ragyogóan béna együttállása ez a HP és mikrofos párosának! :DDD De nem szólok, mert ugye nem mai a gép sem, ami náluk már a tervezett elavuláson is túl van...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák