Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Segítségre lenne szükségem. Hosszú idő után vettem egy asztali gépet, és oda macerás/ronda lenne kábelt kihúzni, ahová tenni szeretném. Nincs messze a routertől, fal sincs közöttük, de 4-5 méternél nem tudom közelebb rakni, szóval arra gondoltam, hogy veszek bele egy usb-s wifi adaptert.

    Sosem használtam még ilyet, mire figyeljek? A gép munkára és játékra lesz használva, de ritkán mozgatok nagy fájlokat és multizni sem szoktam (néha 1-1 fifázás), szóval kb. annyit kell tudnia, hogy a steam, epic stb. kliensek be tudjanak jelentkezni a gép indításakor. A ház családi, nem zavarnak be egyéb hálózatok, azaz az elvárások nem komolyak, de azért szeretnék egy olyan eszközt venni, ami nemcsak 2,4GHz-en kommunikál és persze minél nagyobb tempót tud, annál jobb. Ez rossz vétel lenne? Ha igen, akkor milyen chipsettel szereltet keressek? Köszi előre is a tippeket!

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák