Új hozzászólás Aktív témák

  • chatran

    őstag

    válasz Patice #64841 üzenetére

    Köszi mindenkinek a válaszokat. Még annyi kérdésem lenne, hogy a Hálózati kapcsolatok, Wi-Fi állapotnál lévő jelminőség skála jelent valamit? Nálam most egyel kevesebb, mint a maximum. A felette lévő sebesség érték általában 780Mbit, de le szokott menni 540 körülre is. Ha igen, megpróbálom kicsit helyezgetni a gépház körül, de a 1,5 m-es kábel nem ad túl nagy mozgásteret.

    Amúgy ezt a Cudy belső wifi adaptert azért vettem, mert az USB-s TP-link instabil volt. Ha nagyobb sebességgel töltöttem le torrent-ről vagy Steam-ről, akkor pár perc után túlmelegedett és lekapcsolt a netről. Illetve PUBG alatt napközben folyamatos network lag-okat dobált. Nyomtam pár PUBG meccset, ez most jónak tűnik. Majd kipróbálom a letöltést is.

    Egyébként a sebességével nem vagyok megelégedve, 2db 5dBi-s antennától jobbat vártam volna. Az USB-s T4U simán megveri olyan 100-150 Mbit-tel, (TP-Linkkel olyan 300-400 volt, míg a Cudy-val 200-300) úgy, hogy ugyanott van elhelyezve a PCX-es antennája, mint az USB-s wifi adapter.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák