Új hozzászólás Aktív témák

  • Askformore

    senior tag

    Sziasztok,

    előrebocsátom, hogy teljesen süket vagyok ebben a témában, viszont szükségem lenne némi segítségre, mert gondom van a wifi hálózattal.

    Digi 1000-es internetem van, a Digi saját Huawei eszközét használom, ami wifi router is egyben (EchoLife HG8143A5), valamint van egy TP link repeater is.

    Először a céges laptoppal kezdődött a gond, egyszerűen nem töltötte le az outlookból az új e-maileket, vagy csak nagyon lassan, a mobilomon pedig nem töltődtek be a gif-ek, 5 perc volt, amíg lefrissült a gmail, illetve néhány app is nagyon lassan töltötte be a dolgokat. Megkértem az IT-s kollégát, hogy nézzen rá a routerre, de sajnos elég sok beálíltásból ki vagyok tiltva a Digi által, így nem tudott segíteni. A megoldás az lett, hogy kértem a Digitől egy "ONT eszköz újraindítást", ezután megjavult egy kis időre, majd újra előjött.. újabb újraindítás, ismét jó, ésígytovább..

    Sajnos a legutóbbi alkalommal nem segített a restart, a mobilomon ugyanúgy fennáll a probléma, teljesen mindegy hogy a repeaterre csatlakozok, vagy a routerre. Mobilnettel minden működik. Vezetékes hálózat is rendben van a gépen.

    Van valakinek ötlete, hogy mit kellene állítani, és ha igen, azt megosztaná velem szájbarágósan, mert tényleg nem értek ehhez a témához.

    Nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák