Új hozzászólás Aktív témák

  • McCoy20

    tag

    Üdv All

    Lenne egy nagyon idegesítő problémám. Az alibinkban van egy kis gebasz a nettel (UPC). A router Dana gyártmányú NW5054AIP tipusú (B és G). Van rá 3 gép, egy Dell inspiron 1525, egy HPQ 6910p (Intel 4965) és egy aztali gép SMC USB-s vevővel.

    Az a probléma hogy a net gondol egyet és elmegy majd visszajön, legalábisa felső szinten. A routerrel egyszobábna van a Dell, Vista oprendszerrel (ultimate), mi ketten fönt egy szintel fentebb XP SP2 és SP3 as rendszerrel. A router és köztem (ez a legnagyobb távolság) kb 10 méter távolság van.

    Ha a lenti gép a Dell nincs bekapcsolva akkor semmi gond nincs, mindig működik, nem szakd meg meg semmi csak teszi a dolgát. Ha a lenti gépet bekapcsoljuk akkor viszont kezdődnek a bajok. Megszakd meg ilyenek, pontosabban nem megszakad hanem a jelerősség megmarad csak a wlan hálózat sávszélessége nagyon lecsökken, de a kapcsoalt megmarad. (Viszont van amikor az is megszakad)

    Teljesen tanácstalan vok. már firmware csere si volt a routerben és még mindig nem jó. nem vok nagy szakértő hálózatok terén, de eddig még mindig megtudtam oldani, msott viszont nem. eddig egy asztali gép volt itt nekem a laptop helyett és azzal nem volt gond, de akkor még a másik srác se volt itt a Dell notival.

    Szóval ha avlakinek van valami jó ötlete akkor plz help :R

Új hozzászólás Aktív témák