Új hozzászólás Aktív témák

  • mhorvat

    senior tag

    Üdv!

    Viszonylag nagy problémám akadt a hálózati kártyámmal. Linksys WMP54G a WLAN-os hálókártya, a router pedig WRT54GL. Szóval a történet ez:

    1) nem tudom kihasználni a maximum 20 mbps sebességet, más gépen kábellel a routerre kötve ki lehet!
    2) a jelerősség jó/nagyon jó/kiváló, 36-54 mbps mindig.

    Amikor valamit a hálózattal csinálok (például beállításai között böngészek, vagy szimplán újrakapcsolódok) sokszor, túl sokszor meghal a gép kékhalállal. Megnéztem, a hibaüzenet BAD_POOL_HEADER, ergo arra tippelek, hogy a PCI slot akad össze valamivel.

    A gond az, hogy kénytelen vagyok WLAN-on netezni, kábel sajnos nem tud szóba jönni elvezetési akadályok miatt. A gépemben nincs másik üres PCI slot, ugyanis egyet letakar a videokártya hűtője. A WMP54G hálókártyát pedig kifejezetten ajánlották ehhez a routerhez, 7.000 Ft-omba fájt!

    Próbálkoztam "driver" frissítéssel, de ez a tetves csak a nyomi Linksys WiFi hálózatkezelő programját frissíti nekem (ami a linksys.com-on "driver" címszóval van fenn), a driverhez nem nyúl. El vagyok keseredve, mert a hiba miatt veszett már oda egy fontosabb dokumentumom is, amin éppen dolgoztam, meg hát nem kellemes attól rettegni, mikor fog újra elszállni a gép.

    Van ötletetek, mit tudok csinálni? :F

Új hozzászólás Aktív témák