Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Viktoár #245007 üzenetére

    Lett volna ebben a wot+-ban fantázia, még amikor aktívan fejlesztettem. Havi 2e aranyat is ki lehet venni és ezen felül csak modul átrakásokra elköltöttem havi 2-300 aranyat, ha nem többet. A 3 térkép kizárás is jól jön, ha küldetést csinálsz. A prémium tank is jófajta. Meg a legénység képzés is jó, berakom az új tankba, átképzem 90%-on kreditért és másnapra 100%-ra felhozza és lehet játszani fullos legénységgel. Ez mind szép, csak nagyon sokat kell játszani, hogy megérje, de aki sokat tolja, annak megéri. Túl későn jött a wot+ szerintem, nekem biztosan.

    Csinál jó dolgokat is a wg, az éjszakai pályák adták például. A látványvilág is tetszett, amikor léghajók csapódtak be meg repülők, meg a hajó. Persze megnézi az ember párszor és utána már unalmas, de érdekes volt egy ideig. Az új frontline pálya is adja.

    Nagy kár, hogy ezek a dolgok nem évekkel korábban jöttek, főleg a wot+, így részemről arra se kell költeni most már, de kipróbáltam, csak ugye a macerás lemondás miatt (meg szerintem ez valami bug is, mert tutira lemondtam júniusban) így 2 hónap lesz a próba, nem 1.

Új hozzászólás Aktív témák