Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz Djuree #245994 üzenetére

    Hát nem tudom...Akikkel én találkoztam azok elég életképtelen WT-k voltak. Jó esetben egy tárat kiszórtak aztán garázsmenet. Rosszabb esetben spotra került és kivágtam 2000-ről az fv-vel. :DDD

    Biztos lehet jó köröket menni vele mint mindennel, de ha nem az a jellemző akkor minek vegye meg az ember jó drágán? Tisztában vagyok vele hogy nagy a hype körülötte, de szerintem a mostani 2 perces, yolo csatákban nehéz hatékonyan használni.(Nem lehetetlen) Mivel sokan ki tudják próbálni és realizálódik bennük "hogy ez egy szar" így később nem fognak rá pénzt kiadni. Nyilván lesznek gyűjtők, meg más fanatikus játékosok akik megveszik bármi áron, de úgy gondolom a többség megtapasztalja hogy a játékmenet már nem olyan mint régen és a régi tankok amik akkor OP-nek számítottak most már csak a futottak még kategóriában indulnak.

    Jó játékosoknak valószínűleg nem lesz gond, de ha nem áll a kezükre, vagy vért kell izzadni hogy lilák maradjanak nem lesz népszerű. :D Amúgy meg sokan csak a birtoklási vágy miatt vennék meg, kérdéses hogy mennyire vágynak rá és mennyit ér meg nekik hogy a garázsban álljon.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák