Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Jo33by #26888 üzenetére

    A T34 finom kis jószág, de minden csatád nem lesz ilyen. 9-es ágyúja van, ezért bedobálja gyakran tier 9-10 csatákba, ott meg nehéz még sebezni is, mert széttépnek egy pillanat alatt, ha nem vagy nagyon óvatos. Egy nagy TD belédvág 800-1000 körül meg még 1-2 lövés, akár egy autoloaderes-től, aztán lehet menni vissza a garázsba.

    Pont most volt egy olyan csatám, hogy egy 50B-t kellett spotolnom, de a három arty annyira béna volt, hogy körbe lőtték, pedig 200 valamennyi hp-ja maradt csak. Annyira gyorsan mozgott, hogy nem tudtam a tornyot ráforgatni, pedig a tankot magát is forgattam, mert úgy gyorsabb és kilőtt egy tárból, mint a huzat. Ha a kedves csapattársaid olyanok, hogy nem várnak meg, hanem egyesével elpusztulnak mielőtt odaérnél, akkor tier9-10-ben könnyen így járhatsz. Egy batchat vagy gyors med, könnyű tank körbetáncol úgy, hogy nem tudod ráforgatni az ágyúdat.

    Lehet vele ilyen kört is menni, bemenni középre, hull down, aztán osztani a jónépet. A feje kemény, azt lőhetik.
    Győzelem!
    Map: Mines
    Date: 2013.10.18. 0:09:46
    Jármű T34
    Szerzett tapasztalat 2 154 + kredit: 134 497
    Csatában elért Achievement: Acélfal

    Ezzel együtt már sok embertől hallom, hogy nagyon rossz a WR vele, nekem is csak 45%. Nem tudom, miért, pedig annyira nem megy rosszul, de ha én nem csinálok valami heroikusat mindig, legalább 2,5-3k sebzést és sok kill-t, akkor a csapatom automatikusan bukik. Lehet, ilyen az MM-je, a fene se érti ezt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák