Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Speedlink88 #9194 üzenetére

    Szar az a pen, de pont feljebb osztott meg velünk egy type59 és egy superpershing statot a kolléga.. A Supernek nem sokkal van kisebb penje, mint a Typenak, ellenben jobb a páncélzata, legalábbis több van neki, valamint én nem látom sűrűn felrobbanni ammoracktól, vagy kigyulladni. S a Typeal komolyabban kell játszani, mert csak lőjön meg valaki, bárhol, és egyből ammorack sérülésed van üzemanyag tartály sérüléssel együtt. Szeretem tank, sőt kb az 1000redik csata környékén szerettem meg igazán, de egy Type59 vs SP pofozkodásban én az SP-t tartom esélyesebbnek. A kisebb penje ellenére is, mert csak ugyanúgy figyelni kell, hova lősz, mint a Type59el.
    Ezért lett azért annyira az AT-15Aval is viszonylag jó statom, mert próbáltam gyengepontra lőni, csak ez egy TD esetében, számomra csalódást okoz. Nekem egy TD legyen erős elölről, és ba****n oda istenes maflást az ellenfél pofikájára. Azt se bánom, ha kicsivel nagyobb a töltésideje, de üssön át. Ha lett volna eszem, és nem idegesít fel a JGTIG 8.8 teszten a lomhaságával, akkor ha nem SP-t, hanem 8.8ast veszek inkább. De új map, ismeretlen gép, ku*** lomha, sehova nem értem el vele, kicsit lapátra tette nálam abban a csatában magát a gép. Közben klántársam imádja. Az ágyúja nem sebez vérmeseket, de egész pontos, és átüt elég jól.

    (#9196) Steelheart2
    Én is így teszek ilyen csatákban, és a végén mindig megfogadom, hogy nem rohanok előre, van elég spotter a csatában, majd rajtuk keresztül szét sebzem az ellent.:P Sosem tartom be..:P

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák