Aktív témák

  • emre

    veterán

    A tesztszeron végre ismét meglett az objekt704. :)
    Tisztább szárazabb biztonságosabb érzés, húú hogy vártam már :DDD :))
    A ferdi 3 szor pattant le rólam szemből, F2F. :DDD Ugyanez a BL10-es ágyú az ISU-n sokkal kevésbé pontos, pedig ugyanaz a legénység, és a felszerelés is. (töltésgyorsító, fejlett célzórendszer, binocular) Még kipróbáltam a SU-8-as artyt, Hát ezzel már lehet sebezni, a SU-5 höz képest. Kicsit lassan tölt, de tetszik, érdemes lesz szenvednem a kicsivel. Érdekes hogy a Jagdpanther 105K18-L/52 ágyúja a Ferdire felpakolva valahogy gyorsabb, pontosabb, és többet sebez. A JP-n hiába lőttem vele IS3 és felette, míg a Ferdivel simán karcolgatom a nagyokat is. A 128-ast még nem próbáltam. Talán majd ma este.

    Virkir:
    Lehet az AT1 szemből sebzi az E75-öt, de az objektel nem tudtam. :N
    Meg a KV5-ről is pattogtam rendesen. Igazából azt sem tudom hol kell meglőni azt a szart, hogy sebezzen, mert kicsit randomnak érzem a dolgot. A MAUS-ról és az E100-ról is volt hogy 700-800hp-t sikerült lepiszkálni, de volt hogy simán lepattant.
    Valszeg a köv peccsre megint lesznek érdekes dolgok.

    Az új pálya szerintem nagyon jól sikerült.
    A type59 szerintem sem nem ér 10k aranyat, egyetértek Fel kollégával. Mondjuk én nem próbáltam ki, érzésre a T-44-es szintén van valahol. Az új T-50-es sorozat nagyon durva lesz. 1-2 arty kedvelő biztosan agyvérzést fog kapni. :DDD
    Ja, továbbra sem tudok csetelni, valamint a testszerón levő játékosokra sem tudok keresni.
    Pedig jó lenne ha szakaszban tudnánk nyomulni

    A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Aktív témák