Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Dictator^ #13258 üzenetére

    Nekem 2 ismerősöm járt "pórul". Sajnos egyikük sem volt perfect angol, és valamit elnéztek. Az egyik esetben egyből vontak egy havi premium díjat. Ez még oké, mert mondjuk elnézte a 30 day trialt.

    A másik esetben viszont ott virít az IGN 30 day trial prime felirat. Első nap kártyadatok kitöröl, auto renew lemond. 4 nappal később éjjel jött az SMS, hogy pénzlevonás volt. IGN levont 1 éves prémium díjat (13k kb). Lehet, hogy rossz helyre kattintott a kolléga, de akkor:

    - Miért 4 nappal később vonták le, kitörölt kártyadatok mellett?
    - Az EULA szerint maximum 2 héttel a premium idő lejárta előtt vonják le a következő havi/évi prémium díjat. 30-4= 26 nap. Ez szerintem jogtalan volt, de a support a mai napig baszott válaszolni.

    Mellesleg az is benne van az EULAban - a legalján, az alsó kisbetűsben -, hogy az auto-renew kikapcsolásáról emailt kell kapnod, különben nem érvényes. (én első nap nem kaptam, pár nappal később amikor megint ki-be kapcsoltam, akkor már megjött a lemondás)

    Viszont személy szerint nekem ingyen volt.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Aktív témák