Aktív témák

  • coolmpi

    aktív tag

    válasz xPraetoriaNx #13812 üzenetére

    Csak az előttem szólókat tudom megerősíteni. Már több mint 2 hónapja minden nap megyünk ide landingelni. Eddig 3x 4x be is jutottunk. (ez a terület még csüt-péntek magasságban a mienk volt)

    Amúgy landing alatt, nem 1, hanem 3-4 magyar klánnal is játszottunk már, van amelyikkel többször is. Érdekes, soha nem volt probléma. (volt hogy a klán nem tudott kiállni, és nem zúztuk le őket, hanem simán foglaltunk...) Sőt olyan is, hogy egy arty-k élt már csak 10 mp-vel a vége előtt, és inkább engedtük tovább a másik klánt, úgy hogy felégette magát az arty...

    Hozzáteszem, a landingről már csak magyar terület felé lehet menni, érdekes ebből semmilyen probléma nem volt / nem lesz...

    Többször adtunk át egymásnak területet, és nem a 120 aranyról van jelenleg szó, hanem arról, hogy segítsük egymást más magyar klánokkal.

    1 szónak is 100 a vége, látni kell az érem mindkét oldalát. Lehet ellenségeskedni, de talán jobb lenne ha a kalózok beismernék, hogy elkésett a diplomáciájuk. Biztos vagyok benne, hogy meg lehetett volna egyezni IDŐBEN!!!

Aktív témák