Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz virkir #25961 üzenetére

    a használóik nagy része abszolút csillámfaszláma

    Igen, tegnap este volt pár meccsem, ahol a nálunk levő type-ok többsége úgy játszott, mintha most kezdte volna a játékot (még az is lehet), vagy éppen az 5 éves kis öcsi lenyúlta az egeret.

    Kedvencem az volt, amikor Prokhorovkán egyedül mentem a T20-al a dombhoz, mert a csapat többi medje (még volt rajtam kivül négy, abból 2 type) minden csinált, csak azt nem amit kellett volna. Természetesen pillanatok alatt ledarált az ellenfél 4 medje, akik a dombról zúdultak le (ekkor persze már nem élt a fél csapatunk). Aztán mikor szóvá tettem a mi medeinknek, hogy ugyan már legközelebb ésszel játszanak, az egyik okos type user - aki mellesleg rögtön a kezdésnél berusholt a pálya mértani közepére - visszaírt, hogy legközelebb én ne legyek hülye és ne rusholjak. Inkább nem írtam a továbbiakban semmit, hagy maradjon hülye.

    (#25962) smisa: ne viccelj már, hogy esz meg egy type egy E50-et vagy E75-öt? Esélye nincs. Még a t8-as heavyk ellen is szerencse kell (vagy béna ellenfél), mert a type nagyon lomha, nem tud elég gyorsan körözni a heavyk körül. Mindig mosolygok, ha t8-as heavyben ülök, és egy type jön szembe, mert esélye nincs. Egyébként meg a type ágyúja kifejezetten gyenge tier 8-ban, eleve tier 7-es ágyúja van. Egyedül a páncélja jó, a másik két lényeges paramétere (agilitás és ágyú), kifejezetten gyenge.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Aktív témák