Aktív témák

  • LAJTNING

    tag

    válasz fsb1000 #30220 üzenetére

    Erre én meg már csak azért is leírom, hogy ha ennyire bizonygatod, akkor légy szíves nézz már rá a képekre amit beraksz. Az előző esetben egyértelműen szerencsésen bánt veletek a MM.

    Tier 9:
    nektek: E-75, Jagdtiger - vs. - nekik E-75, T34 (ami ki tudja mennyire volt kifejlesztve)

    Tier 8:
    nektek: KV-5, Lorraine40t, Type59, Panther II - vs. - nekik egyetlen darab T32

    Egyedül tier 7-től lehetne mondani, hogy nem vagytok előnyben, illetve lentebb a kis tankok miatt. A fentebbi előny fényében én azért erősen meggondolnám azt a fogalmazásodat, hogy: "és mégis nyertünk"...

    A második esetben is előnyösebbnek tartom a ti csapatotokat egyébként, de ott talán nem ilyen durva a számbeli eltérés...

    Az egésszel az a baj, hogy mondtunk neked valamit, amit te képtelen vagy elfogadni, vagy még esetleg megfontolni is, és hozogatod itt a példákat. Ez rendben is van, csak elmész amellett a tény mellett, hogy te _csak_ pozitív példákat próbálsz hozni, a másik oldalt tulajdonképpen lesz4rod. Az se jutott eszedbe, hogy mert most volt ez a 2 eset, ettől még nagy többségben semmit nem fognak csinálni, illetve ha abba a csatába való tank kerül oda, szerinted az nem tudná jobban megcsinálni, sőt többet segíteni?

    Már ne haragudj, de itt szerinted mindenki tévedésben van mindig, csak te nem. Ez volt az utolsó próbálkozásom, hogy hátha meggondolnád végre, hogy mi a szart próbálunk itt elmagyarázni x-edjére, de ha ezek után sem, hát akkor nem.

    http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk

Aktív témák