Aktív témák

  • LAJTNING

    tag

    válasz fsb1000 #30238 üzenetére

    Mi pedig egy szóval nem mondtuk, hogy mekkora rohadék az, aki egyértelműen a szeretett MM miatt hoz be némileg kisebb tankot is (hiszen ő is kicsi tank...)

    Az volt az érdekes, hogy szerinted teljesen normális dolog, például jelen esetben az E-100-addal bármilyen kicsi tankot bevinni Tier10 csatába, aminek semmi keresnivalója nem lenne ott.

    A kettő között óriási különbség, hogy az első esetben a MM tolt ki velük, míg a te esetedben te "szándékosan" és közvetlen rontod a csapatod esélyeit.

    Igazad van, tényleg nem kizárt, hogy legyen szerepük. Feltéve, hogy a nagy tankok kitisztítanak egy útvonalat, azon átjut egészen az arty-ig és még esetleg capel is utána. De ezek ideális körülmények. Az a másik csapatot jellemzi, hogy Tier8-as csatábab egy 140 hp-s tetrarch képes megölni az arty-jukat.

    Egyedül azt nem vagy hajlandó meggondolni, hogy ha helyettük hasznosabb tank lenne, akkor egy vészesebb csatában is esélyes(ebb) lenne a csapat. Azt tényleg ne várd, hogy elhiggyem, hogy a tetrarch "áttört" és hősként kiszedte az arty-t.

    Fogalmazzunk úgy, hogy életben maradt, amíg kiürült egy oldal, ott át ment és lepötyögte az egyik arty-t. Szép tőle, hogy legalább csinált valamit, de ha melléraknánk egy alternatív alakulását a csatának, ahol oda való tank lenne a helyén, ahhoz képest kétlem, hogy azt lehetne állítani, hogy mekkora szerepe volt ott a tetrachnak...

    http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk

Aktív témák