Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Azért nem semmi, hogy leszóltok egy embert, mert szeretné magát és csapattársait megmérettetni nemzetközi szinten más játékosokkal... Ahelyett, hogy örülnétek, hogy van néhány magyar csapat, akik képviselik kicsi országunkat ebben a játékban is, inkább lehúzóak vagytok... Ha belső tulajdonságaim között nem szerepelne a kitartó szó, akkor már a visszajelzéseitek alapján nemhogy a bajnokságot, még a játékot is hagynám a francba... Erről az egész helyzetről csak egy vicc jut az eszembe:

    A pokolban minden ország népének van egy külön üstje. Mindenhol vannak őrök. Lucifer viszi be az új delikvenst, odaérnek a németek üstjéhez. Megkérdezi az újonc:
    -Ezeket hogy tartják az üstben?
    -Hát a német az egy tüchtig nép, mikor megpróbálnak kimászni, felmutatunk egy táblát "Az üstből kimászni tilos!" és akkor mindenki benne marad természetesen.
    -És ezek?
    -Ezek az oroszok.
    -Ezek hogyhogy nem másznak ki?
    -Mikor próbálkoznak gépfegyverrel abban a puff-puff rájuk dörrentünk és abban a pillanatban visszamennek.
    -Hát ezek?
    -Ezek a magyarok.
    -De hiszen itt nincs is őr!
    -Ide nem is kell. Aki ki akar mászni, azt a többi visszarántja...

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Aktív témák