Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Murder3 #36462 üzenetére

    Persze biztos CSAK a német T5 tankok szorzóját csökkentik (ez paranoia vagy mi?)

    Én azt mondtam T6-al eddig se lehetett érdemben farmolni, de nem vitt minuszba sem! Kis profitot hozott mindig, de nem abban a nagyságrendben. (egyébként max 8% csökkentést kapnak, kaptál bruttó 10et a csatáért most, hát ezután kapsz 9200-t, földhöz vág?) Funból játszani T6-al? Ez most komoly? Amikor ez a fórum is tele van/volt azokkal a panaszkodásokkal hogy csesz ki az MM a T6os tankokkal! Ha fun kell T6-al ott a medium század, kifejezetten az a hely ahol T6-ok dominálhatnak.

    T7-T8al eddig is jó volt, már aki elég jól tudott játszani, pluszban volt (most kap 5-10% csökkentést, hatalmas?) Aki nem bírja idegekkel az tömje a WG zsebét, vegyen premiumot, aki állja a sarat, ezután is fogja, legfeljebb a csatában ragadt T8 után megy egy fun kört egy T5ös tankjával.

    "nem szenvedni"
    A grindelést szokták szenvedésnek nevezni, én sok tankkal nem szenvedtem, játszottam és élveztem, másoknál szenvedtem... Csak egy szófordulat volt tőlem, nem kötelező szenvedésként megélni a fejlesztéseket.

    Én nem csak T9-T10el játszok, sőt! Sokat T2-T4-el szórakozok, avagy T8-T9en fejlesztek. 10es tankot hetente párszor veszek elő, 1-2 kör erejéig.

    Daywalker: a KV3-tól te ne félj, úgyis T7es lesz.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák