Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz CactuS #38671 üzenetére

    Egy kicsit "igazítottak" azon is.
    A RoF felment 2,97-ről kerek 3-ra (három!!).. Igaz ugyan, hogy ez már a 100%-os legénységre vonatkoztatott érték, de a most még élő, 7.1.1-es számítás szerint ez még mindig gyengébb, mint amit T10 tankként tud a T30. 3,64 vs. 3,43.. nesze nektek gyors AT lövegek... :U
    A hull forgási sebesség itt is változott: 28°/s-ről, 24°/re. Szóval most úgy mozog, mint a T34 a teszt #2-ben. A toronyforgás maradt 18°/s.

    A T110E5 és M103 legalább nem áltozott.

    ------------------------------------------------

    Nem igazán értem mi a koncepciójuk a GUI "fejlesztésével".. Egyszer bepakolnak valamit, majd gyorsan ki is szedik. Patchről patchre változik az 'Esc'-re felugró in-game ablak..
    Most a harmadik felvonásra kivették az egygombos javítást és gyógyítást. Kivették a felderítésre és a felderített ellen sebzésér/kilövésére figyelmeztető jelzés ( bár a patch notes szerint ideiglenesen..)
    Nincs náluk senki, aki megmondaná, hogy "B+ most ezt szeretném látni a GUI-ban! Ez ilyen legyen, az olyan." Nem pedig "Most Iván azt mondta ez legyen". A következő verziónál már Szása azt, hogy az..

    ------------------------------------------------

    A patch notes-ban is írva vagyon, hogy a Patton top lövgének költségeit megváltoztatták. Szám szerint: 68.000xp és 219.000 kredit lesz. Aki most fejlesztgeti, az húzzon bele..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák