Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz vhw #43153 üzenetére

    "hogy ha az egyik szárnyon nagyon nagy a tumultus, sok a zöld-piros ikon, akkor az arty is oda figyel, nem az üres területekre"

    Hajjaj, hányszor volt olyan amikor az okos csapattársak gruppent tartottak egy olyan helyen ahová az az 1-2 ellenséges arty simán be tudna lőni és ezen felbuzdulva megkezdtem a rohamozást a pálya másik felén, aztán nagy meglepetésemre kaptam is az áldást fentről. :U Randomban nem mindig lehet kiszámítani, hogy éppen kire lő a másik.
    De nekem igazából a legnagyobb bajom a high tier (t6-8) arty-k sebzésével van, az azért nem normális hogy 1 lövésből lövik ki a t8-9 tankokat. Az S-51-gyel nem egyszer megesik hogy a t10 tankokra is 800-1000hp-t sebzek.

    (#43157) Tüzi
    Jah, az olyat én is szeretem, aztán meg megy az óbégatás, hogy aztán mégis hogy lőttem ki őket. ;]
    De a másik eset, meg pont a fordítottja, mikor azzal vannak elfoglalva az ellenséges arty-k, hogy a minket kiszedjenek és egész végig ránk vadásznak, de a gyors helyváltoztatás miatt nem tudnak kiszedni. Közben meg mi inkább a többi látható ellennel vagyunk elfoglalva és szépen lemorzsoljuk őket, a csapattársak közben meg nyomulhatnak előre anélkül hogy kapnák az áldást felülről. :D

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák