Aktív témák

  • whatnot

    őstag

    válasz fsb1000 #43105 üzenetére

    Vedd már észre, hogy te is panaszkodsz itt. Egyrészt más panaszkodókról, másrészt panaszkodtál az artykról is és ez attól még panaszkodás, hogy mellékesen megjegyzed, kénytelen vagy elviselni őket (ahogy én és mindenki más a noobokat).

    És nem arról van szó, hogy van néhány gyerek, aki béna. Meg nem is az, hogy béna, azzal nincs gondom.
    Azzal van bajom, hogy hülyék és sokan vannak, nem csak néhányan. Aki egyedüli top tier9esként a csapatban beáll arty mögé, bokor/szikla mögött rejtőzve campelni, az nem béna, hanem hülye.
    Akik 13an lemmingelnek egy irányba, azok hülyék.
    És folytathatnám.

    Amit más játékban is megfigyeltem: sok a gyáva. És itt most nem arról beszélek, hogy esztelenül kell támadni, mert nyilván az ilyen is hülye. De sokakon érződik, hogy félti a pixelhalmazát, mintha az valódi lenne. És itt megint nem arról van szó, hogy a tier5ös medium menekül a tier9 heavy elől, hanem arról, hogy amikor jön az ellen a bázisra, védés helyett eliszkolnak.

    Bénázni én is bénázok. Sőt néha hülyeséget is csinálok. Nem lenne baj, ha csak ritkán fordulna elő. De gyakran előfordul és sok hülye van, nem kevés. A legfájóbb nyilván az, amikor top tier heavy ilyen, főleg a tier9-10 kategóriában és bizony ott is van jó pár ilyen.

Aktív témák