Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Antonius1978 #44193 üzenetére

    Az egész vita onnan indult, hogy egy posztoló szerint a brit (vagy éppen a japán) harckocsigyártás/fejlesztés az kuka és egyáltlán; értelmetlen külön fákat szentelni nekik, de a maroknyi magyar-lengyel-cseh csodáknak legyen akár külön-külön is egy-egy fa. Ez a vélemény ütötte ki nálam a biztosítékot.

    Egyébként lesz össz-európai fa, amibe az a néhány kisebb nemzetek által gyártott típus megtalálható lesz, de ezeknek magátólértetődő okok miatt elég kicsi a prioritása jelenleg.

    A te "fa-tervezeteddel" meg az a gond, hogy ugyan kitölthejük az egyes fokokat ugyanazon tank I, II, III-as számú variánsaival, de van ennek értelme? Példának okáért ott a PzIV, igen hosszú evolúciós utat járt be a háború kezdetétől a végéig (új lövegek, páncél módosítások, motor módosítások stb.) mégis csak egyetlen tank típusként szerepel a fában, amikre újabb modulokat lehet tenni. Az általad széthúzott fában konkrét típusváltozatok vannak, nem is lehetne modulokat fejleszteni rajtuk.

    Nem tudom milyen módon akarják megvalósítani az össz-európai fát, kitömnek lyukakat különböző nemzetek tankjaival, vagy nemzetenként lesz egy-egy negyed-harmad-fél ág, ameddig futja nekik vasból. Kíváncsian várom.

    marked one94: legyenek magyar tankok, de ne premiumként. Semmi baj azzal, ha nem tudnak egy teljes T10 fát összerakni, nem az a lényeg. Változatosabb lesz tőle a játék. Mi a gond azzal, hogy egy ág véget ér T7-ben? A jelenlegi normál light tankok is véget érnek T5nél, mégis van helyük a harcmezőn és van aki szeret velük játszani.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák