Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz Arpee78 #44778 üzenetére

    Ezzel a listával megint csak egy gond van.
    Bebizonyítja, hogy marhára nem tükrözi a tényleges játékostudást.
    A legszebb példa LiannaSilverwind aki az első.
    Aki olvasgatja a különböző WoT fórumokat jól tudja, hogy ki ő. Egy abszolút átlagjátékos aki úgy érte el az eredményeit, hogy moderátor volt és amíg tartott az ingyen arany a 3,6k köréből 2-őt VK3601/konisch kombinációval mente és gyakorlatilag egedül irtotta ki az ellenfél csapatát körönként. Így húzta fel az egekig a statját.
    Namost mentem már ellene mostanában és messze nem képes ilyen eredményeket produkálni normál felszereléssel..
    Vagy ott van Szakesz aki elismerte, hogy a 11k körének nagy részében minimum szakaszba tolja. Függetlenül attól, hogy elismerten jó játékos ez igen nagyot képes dobni az eredményeken. Míg diegho-nak 1660 addig Szakesz-nak 1997 pedig legfeljebb egyformán jó játékosok de diegho a csatáinak nagyrészét egyedül, randomba tolta.
    Ennyit számít már pl egy rendszeres szakasz vagy század.
    A másik ami miatt én már eléggé fenntartásokkal kezelem, hogy túlsúlyoz olyan értékeket amik nem a tudást, teljesítményt tükrözi, cap/def/spot még a kill/hitr/dmg alul van értékelve.
    A hatékonyság kérdésben meg nem biztos, hogy igazad van mert megintcsak diegho-t felhozva példának emlékszünk milyen körülményekkel játszik/játszott és úgy is tud eredményt elérni.
    A lovagolás meg nálam gőz kieresztés szokott lenni és általában csak a relatíve magas csataszámú játékosokon szoktam kiakadni vagy a 0k csatás prémium T8-as júzerekre.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák