Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Antonius1978 #44925 üzenetére

    Éppen ez az. Nem ugyanúgy kell játszani velük, én meg általában egyféleképpen szoktam heavy tankkal menni. Nem vagyok az a kifejezett frontharcos típus, szeretek kissé hátramaradni, már csak azért is, mert nem mindig helyezkedek jól és így van idő és tér korrigálni. Úgy tűnik, ez a gyengébb páncélzatú, de pontos és viszonylag erős ágyúval ellátott Tiger-rel jobban működik, míg IS-sel hiába akarok messziről vadászni a D-25T-vel, a pontatlansága miatt nem tudok, ráadásul ~10,4s míg újratölt és a célzás is lassú vele. Persze elismerem, ha ez betalál, akkor sebez is rendesen, pláne a Tiger ágyújához képest.

    Zeratul: igazad van, mák kérdése is, de Grille többször van olyan csatában, ahol T5 a max, több a kisebb HP-jú ellen, akik akár egy lövésből megvannak. Hummel már jellemzően az ezer fölötti HP-s T7-T8-as gépekkel áll szemben, amiket csak sebezni tud.
    S51 vs GW Panther: tök mindegy, honnan közelítjük meg, a játékban mindkettő T6 arty, holott S51-nek inkább felette kéne lennie. Asszem az amerikai T6 arty is papíron a GW Panther-hez áll közel.

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Aktív témák