Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Azt hiszem feladom az amerikai vonalat... egyszerűen nem tudok túljutni az M3 Lee-n... :((( Ez az egész játék legpocsékabb és legidiótább vasa... talán majd a patch után megpróbálom újra, mert ahogy látom már nem egy hármas elágazás "fontos" darabja ez a túlméretezett fostalicska...

    Iszonyúan kicsi a löveg mozgatási lehetősége, pontatlan (szinte mindig a szóródási kép széléhez repül a lövedék ami már közepes távolságon is mellé lövést eredményez) és ráadásul a TD harcmodorra kényszerít, miközben ezzel a batár nagy döggel NEM LEHET rejtőzködni...
    Nem csak simán egy rosszul sikerült harckocsi a játékban, hanem a vele való játék egyenesen kimeríti a kínszenvedés fogalmát!

    Már napok óta szenvedek vele, de az M4 Shermanig 13k XP-t kell összeszedni, ami nem is olyan sok, kivéve akkor ha egy olyan tankkal kell érvényesülnöd amivel képtelenség érdemben harcolni.

    Most csak úgy poénból (és mert van bőven kreditem) folytattam a német TD vonalat, annak ellenére, hogy nem éppen a kedvenc harcmodorom. Érdekes módon a Marder II-vel (főleg a nagyobb csővel) már kifejezetten élvezetes játszani! Szép nagy ívben tud mozogni a löveg, ráadásul sokkal nehezebben szúrnak ki. Igaz a nagyobb csőhöz már drágább a lőszer, de olyat oda lehet sózni vele, hogy a magasabb Tier-ben lévő M3 Lee-ket öröm ripityára lőni!

Aktív témák