Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Guitar14 #43031 üzenetére

    Vegyesen, felváltva használom, akkor zavaró.

    Autós példa is. :D 3 autót használok, és bizony meg szoktam néha kavarodni. Vagyis valamikor agyalnom kell egy gyorsat. Kettőnél bal oldalt van a tank, a harmadiknál jobb oldalon...és nem...nem mindig jelzi a műszerfal ikon az autóknál. Egyiknél meg ellenkező, jobb oldalon van az AdBlue.

    Kettőnél lefelé állítom az ablaktörlőt a jobb oldali karon. A harmadiknál pedig felfelé. Igaz, ebből az egyik esőérzékelős, így ahhoz ritkán nyúlok.

    Ami viszont nem zavar be, hogy kettőnél fel kell húzni a váltón a "gyűrűt" tolatáshoz, a harmadiknál pedig le kell nyomni az egészet.

    Viszont a 6. sebesség: kb. 95% -ban két olyan autót vezetek, ami 6 sebességes....és bizony a előfordul az, hogy megszokásból az 5. sebességnél is feljebb akarok váltani. Persze tolatóba nyilván még véletlenül sem tenném, mert ahhoz le kellene nyomni az egész kart. Annyira hülye meg nem vagyok mondjuk 100 -nál, miközben gyorsítok. :D

    Egyébként 50-100 ezer kilométer között vezetek egy évben.

    Amúgy egyből vissza is szoktam tenni, amikor a nem létező 6 -ba szeretnék váltani. Tehát már menet közben beugrik.

    Szerk:
    Illetve még egy, de az már csak a móka kedvéért. Két autónál le tudom állítani a motort bekapcsolt fényszóróval, a harmadik meg csipog mint az őrült.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák