Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    válasz szimszonos #23881 üzenetére

    túl van ez a tárhely dolog misztifikálva. Legtöbb háztartásban már van alapból külső hdd vagy ssd. De ha nincs, most őszintén, egy usb 3.0ás ház 3ezer ft, egy 1 terrás hdd meg 10-es, vagy egy 256-os ssd is annyi. Költöttél plusz 13ezret és máris van tárhelyed.
    Ami nem S/X játék, az ezekről is simán elindul, ha külső ssd-ről megy, a töltési időben sincs szinte semmi különbség, hdd-ről kicsit lassabban tölt be a játék, de utána már nem veszel észre semmit. Szerintem meg pont jó dolog ez a külső tárolási lehetőség, gondolj bele, gamepasson cserélődnek a játékok, van amit már nem fogsz tudni egy idő után letölteni, holott lehet játszanál később vele. Letöltöd, játszol, megunod, kidobod külső eszközre pihenni. Na most elárulom, SSD-SSD között villámgyors a másolás, kb annyi mint régebben egy One S játékbetöltési idő :)
    Ha valaki az hiszi SX tárhelye nem fogy el, hát téved :) Pár nagyobb cím, és ott is gondolkodik az ember mit dobjon ki külsőre :) Én tárhely miatt biztosan nem vennék SX-et.
    A 4K miatt aki ki tudja használni vegyen SX-et, de az SS is brutál szép még 55 colos 4k tv-n is, tapasztalatból mondom. De az összehasonlításba nem megyek bele, tudjuk hogy jobb az SX, de alapvetően nem a tárhely méretnek kell választóvíznek lenni.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák