Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz hombre[EU] #3352 üzenetére

    De a mostani x-nél gyengébb one játékokat futtató streaming vasnak mi értelme van?
    1. Streaminghez nem kell 4TF.
    2. One játékok ~1TF-re vagy 6TF-re vannak optimalizálva és Jaguara (gondolom azért nem viszik tovább a oneX-et, mert áttérnek Zen-re) szóval azok futtatása is - sok - munkába fog kerülni, az új gen játékai meg nem fognak rajta natívan futni.

    Ha már annyira akarnak egy gyengébb konzolt akkor alakítsanak picit a oneX-en, elég olcsó lenne és elég lehetne az XsX játékok natív futtatására is, vagy adjanak ki valami set-top-box szintű cuccot ami elég lesz a streaming-nek.

    Viszont ha az MS rögtön jön egy második géppel, akkor ezt a gent remélhetőleg félidős váltás nélkül tervezik végigvinni.

    Mondjuk ha jönnének egy nagyon olcsó XsX játékok natív futtatására képes "kis" géppel, az eladások tekintetében elég jó húzás lehetne a részükről, tudom-tudom az MS-t nem érdeklik az eladások, de azért mégis csak könnyebb rávenni egy x tulajt a gamepass-xcloud használatra mint egy ps tulajt.

    A két nagyot (ps5 és xsx) nem tervezem beszerezni egyhamar, de egy ilyen jó árasított kis gépet a Fable reboottal, 0. nap venném, de csak akkor ha natívan futna rajta.

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák