Új hozzászólás Aktív témák

  • hadam98

    senior tag

    válasz Cicero #41429 üzenetére

    Xbox Live Gold: Ha szeretnél Interneten játszani másokkal akkor ez kell, ez mellett kapsz havonta pár játékot amit be zsebelhetsz az előfizetésedért, ez olyan mint a PS Plus.
    Game Pass: Több száz játékot játszhatsz egy kisebb összegért cserébe havonta, a kínálat folyamatosan bővül, úgy képzeld el mint egy Netflix-et. A saját gyártású tartalom örökre bent marad, a harmadik féltől származó tartalom pedig idővel ki kerül. Itt a játékot nem kapod meg mint a Gold esetében, itt addig játszhatsz vele még elő vagy fizetve valamint nem kerül ki. Több hónap mire egy játék ki kerül, a tartalom újul így mindenkinek van ideje ki pörgetni a kinézett játékát.
    Game Pass Ultimate: Ez egybe vonja az összes előfizetést ez éri meg egyértelműen a legjobban. Benne van a Gold előfizetés, játszhatsz haverokkal, valamint kapsz pár játékot ami a tied. Benne van még a Game Pass konzol és PC verziója tehát ha van géped akkor nem csak Xbox-on hanem PC-n is tudsz játszani több száz játékkal.

    A konzol vásárlása pedig: Ha keveset játszol, nem vagy olyan anyagi helyzetben vagy pedig annyira nem érdekel a csúcs szuper 4K grafika akkor válaszd a Series S-t.
    Amennyiben meg teheted és sokat játszol valamint számít, hogy mennyire csillogjon az ember feje akkor Series X.

Új hozzászólás Aktív témák