Új hozzászólás Aktív témák

  • p@gabi

    tag

    válasz kalasz #1267 üzenetére

    Igazából nálam annyi volt a probléma,hogy az orangefox zip futtatása/telepítése után nem indult újra magától a telefon recoverybe ahogy DroiDMester írta,hanem kis ablakban kérte az újraindítást.Rányomtam,nem voltam résen,persze,hogy a rendszer indult újra és nem recoveryben indult el.
    Sebaj,gondoltam,majd elindítom a bekapcs gomb és a hengerő + kombóval én.Sikerült is,de a rom telepítése ugyanazzal a hibával mint neked,megszakadt.
    Nem tudtam mi van,mit csináltam rosszul,mindent a leírás szerint csináltam,hol ronthattam el,csak a recoverybe újraindulás nem stimmelt.
    Ezért újra lefuttattam az orangefox zip et és amikor újraindítást kért nem hagytam,hogy a rendszer induljon el,hanem közben nyomva tartottam a hangerő + gombot és így a recovery indult el.Megcsináltam benne a beállításokat amiket a Mester írt a leírásban és így simán,hiba nélkül telepítette a romot,amit azóta is elégedetten használok :K
    Még emlékszel esetleg,hogy neked az orangefox zip futtatása után magától újraindult e recoveryben vagy manuálisan csináltad az újraindítást?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák