Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    Most vettem a fáradságot, és a Nuforce Primo 8 segítségével összehallgattam az RN5-öt ész az RN3SE-t. Az RN3 jobban szól. Pont. Az RN5-nek kevés a középmagasa (kb. 3k - 8kHz), sok a középmélye (kb. 90-250 Hz), és vékony a mélyekben (90 alatt). Ha egy füles csinálja ugyanezt, az megbocsátható, de egy hangkártyának nem illik felborítani a frekimenetet, főleg, hogy más is az ok mögötte. Az RN5 gyenge pontja mégis a dinamika, itt legalább 3dB hiányzik az RN3-hoz képest. A torzításban közel sem olyan rossz, mint amilyennek a múltkor éreztem, de a magas tartományok (>8kHz) kissé lehetnének tisztábbak, de ez nem vészes, inkább csak szőrszálhasogatás.

    Elmegy, lehet hallgatni, messze nem szemétbe való, vasárnap sokkal rosszabbnak hallottam, de nem sikerült elérni az RN3 szintjét.

    Hogy biztosan tudjam, hogy mi a helyes irány, és melyik frekimenet pontatlan, a tesztbe bevontam egy Bang&Olufsen AFD-1200-at, és egy Mytek 192-t is. A helyzet az, hogy már a párezer forintos B&O DAC (hihetetlenül olcsón adják manapság) is sokkal jobb mindkét telefonnál

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák