Új hozzászólás Aktív témák

  • Murphistic

    aktív tag

    válasz ToBeY #4016 üzenetére

    Attól függ...
    Feltöltés után 1 kattintás 1 megtekintés. Utána kb. 300 megtekintés körül már ellenőrzi a YouTube algoritmusa, hogy tényleg látott-e belőle valamit az illető. Ilyenkor egy ideig a 301+ megtekintés szerepel a videónál. Nem tudom, hogy mi számít egy megtekintésnek, de tippre már 1 másodperc is az, így szerintem igaz, amit VoidXs írt.
    Viszont a videók rangsorolásánál a találati listákban már nem csak a megtekintés a mérvadó. Tippre a legfontosabb az, hogy a videó hány százalékát nézték meg, meg mekkora like/dislike arány.
    Kevésbé nézett videóimnál láttam olyat, hogy a Twitterre linkelt videót már megtekintésnek vette, pedig nem kattintottam a lejátszás gombra. Az ilyet 300 fölött már kiszűrik :) .

    (#4019) VoidXs Szerintem az ilyet elég hatékonnyan tudják a Google-nál számolni. Ha ki tudnak szolgálni több tíz- vagy százmilliónyi felhasználót videókkal, akkor már nem gond egy kis statisztikát is csinálniuk. Végülis a Google ebből él, mindenről adatot gyűjteni és elemezni, amit a felhasználók csinálnak.

    [ Szerkesztve ]

    "A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

Új hozzászólás Aktív témák